Sizin için oluşturduğumuz hizmetli
ekibimiz iş yerinizdeki mutfağınızda Türk mutfağının leziz yemeklerini butik
üretim anlayışı ile yemek saatlerinizde sizlere sunacaktır. Bu zaman zarfında
proje yöneticilerimiz mevcut hizmeti daha iyiye taşıyabilmek için seferber
olacaklardır.
Avrasya, düğün organizasyonları başta
olmak üzere çeşitli etkinliklerde harikalar yaratan catering firmasıdır. Yurdun
dört bir yanında mutfağı olan bir yemek firması için sizin mutfağınızda üretim
yapıyor olmak oldukça keyifli ve kolay olacaktır. Diğer yemek şirketlerini
bilemeyiz ama biz size bu deneyimi yaşatmaya oldukça kararlıyız.
Bu makalemizde sizlere Avrasya hazır
yemek firması olarak taşıma yemeğin tam tersi olan yerinde üretim
hizmetlerimizden bahsedeceğiz. Yerinde üretim hizmeti genelde çalışan sayısı
200 kişi ve üzeri olan fabrika, okul ve hastanelerin tercihi olmuştur. Bu
süreçte fabrika bünyesinde kişi sayısına göre en az 50 m2 bir mutfak
yeri ayrılır ve içerde departmanlar kurulur. Bunlar minimal olarak hazırlık,
pişirme soğuk ve sıcak ünite, bulaşık ünitesi ve depolamadan oluşmaktadır.
Yemek pişirme evresinden önce kazana
konulacak materyallerin tek tek işlenmesi ve menüye uygun hale getirilmesi bir
hazırlık işlemidir.
Yemeklerde kullanılacak materyaller hazırlandıktan
sonra pişirme ünitesinde işleme tabii tutulur. Her bir sebze ya da meyvenin
pişirme süresi farklılık göstermektedir. Bu nedenle bu süreç özenli bir şekilde
planlanır ve pişirme ünitesinde işleme konulur.
Yaz kış gerekli olan ve büyük
buzdolabı olarak bilinen yerinde üretim projelerine minimal düzeyde tutulup
bakteri oluşumunu minimize etmek için kurulmuş bir ünitedir. İçerisinde et, süt,
meyve ve sebzeler korunmaktadır.
Yemekler piştikten sonra paketlenme
sürecine kadar demlenmeye bırakılan geniş ve steril olması gereken bir alandır.
Bütün süreçlerin sonunda bütün
ekipmanların steril edildiği ünitedir. Bu ünite doğru vaziyette kullanılmaz ise
bakteri üretimine yardımcı olmuş olunur ve bu süreç marka değerine doğrudan
zarar vermektedir. Garantör gıda mühendisleri tarafından oldukça sıkı tutulması
gereken alanlardan biridir. Porselen tabaklar ve servis tepsileri profesyonel
bulaşık makinasından geçerek yüksek derecelerde bakterilerden ve gıda
artıklarından arındırılmaktadır.
Özellikle çalışan kesimin yemek ihtiyacını karşılayan, yeme içme hizmeti veren firmalar vardır. Bunlara catering firması adı verilir. Bu firmalar şirketlerin ve firmaların, özel toplantı ve organizasyonlarında çalışır. Yeme- içme ihtiyacını günlük olarak karşılar. Kolay ve pratik yemek hizmeti verir.
Doğum günlerinde ve özel partilerdeki
yeme- içme işini de üstlenirler. Ev yemekleri hizmeti olabileceği gibi özel
toplantılarda aperatif tarzı yiyecekler hazırlarlar. Her şeyden önce hijyen
kurallarına uygun, taze ve özenli pişirilmiş yemekler sunarlar.
Yemekleri sadece pişirmek değil servis
elemanları ile servis yapma imkânı da sağlamaktadır. Üretimden sunuma kadar tüm
yemekler hijyen kuralları içinde yapılır ve servis edilir. Ekipler eğitimli
olmadır. Kaliteli hizmet amacı ile hizmet veren firmalardır.
Bir catering firmasının "Kurumsal
catering firmaları" arasında yer bulabilmesi için çok önemli birkaç
özellik ve vasfa sahip olması gerekmektedir. Çünkü "catering" demek
bir anlamda "yemek" demektir. Durum böyle olunca da "sağlık ve
hijyen" vazgeçilmez iki kilit noktası olmaktadır.
Peki, her yemek yapıp dağıtan, toplu
yemek organizasyonlarında hizmet veren catering şirketine "Kurumsal catering
firması" diyebilir miyiz? Cevap tabi ki hayır. Hatta kendisini kurumsal
olarak tanıtan onlarca firmanın bile üretim yaptıkları yerler uygun şartlara
sahip değildir.
Yukarıdaki paragrafları okuduysanız
firmanız için ciddi ve işine özen göstererek yapan bir catering firması
bulmanın aslında zannettiğiniz kadar kolay olmayacağını anlamış olmalısınız.
Peki "Kurumsal catering firmalarını nereden bulabilirim?" diyorsanız
kesinlikle doğru adrestesiniz.
Avrasya Kurumsal yemek firması, kurumsal
catering firmaları arasında 30 yıldan beri hizmet veriyor.
Evet, Catering sektöründe adından
sürekli kalite, hijyen, müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası gibi
cümlelerle söz ettiren Avrasya Kurumsal yemek firması rakiplerinin her zaman
birkaç adım önünde duruyor.
Özel denetim uygulamaları ile kendi
içerisinde bile kalite ve hijyeni hep üst düzeyde tutmak için çalışmalar
yapmaktadır. Yemek yapımında kullanılan tüm gıda malzemelerinin kökenini
araştıran, organik ve katkısız olan ürünleri tercih eden firma bu noktada da
birçok rakibini geride bırakmaktadır.
İstanbul Kurumsal catering firmaları
arasında servis ağı en geniş olan ve tüm İstanbul geneline hizmet veren Avrasya
catering (Kurumsal Yemek), bu imkânı ile Türkiye'de tek firma olabilme
potansiyeline sahiptir.
Avrasya Kurumsal yemek & catering
firması, İstanbul'un Avrupa Yakasındaki yüzlerce müşterisine geniş servis ağı
ve hem lezzetli hem de sağlıklı yemeklerini ulaştırmaktadır.
İstanbul’da Avrupa Yakasının ilçeleri
için kurumsal catering firması arayışlarınız artık son bulabilir; Çünkü Avrasya
Kurumsal yemek & catering firması sizin tüm kurumsal yemek ihtiyaçlarınızı
profesyonel ve hızlı çözümler ile karşılayacaktır.