Avrasya catering şirketi hem Avrupa hem de Anadolu yakasına catering hizmeti veren firmadır. 20 yılı aşkındır sektörde sunduğu hizmetlerle pek çok kişinin yemek ihtiyacına kurumsal çözüm sunmuştur. Yenilikçi yapısı ile her daim müşterilerine en iyi hizmeti sunan Avrasya Kurumsal menü planları sürecinde de titiz çalışmaları sayesinde sorunsuz bir hizmet sunar.
Avrasya catering şirketi; yemek hizmetinin bir bütün olduğunu ve her bir aşamanın kendi içinde planlanlaması gerektiğini bilmesi ile farkını ortaya koyar. Bu planlama ve yapıyı oluşturma sayesinde her türlü süreç öncesinde netleşmiş olur ve her bir çalışan da görevini yerine getirir.
Menü tabldot hizmetinin temelinde yer alan bir aşamadır. Menü içeriği oluşturmak ve belirlenen yemeklere göre malzeme tedariğinde bulunmak gerekir. Ancak bu profesyonel kişilerin bir araya gelmesi ve üzerine çalışması ile mümkündür. Aksi halde lezzet bakımından birbirini tamamlamayan yemekler bir araya gelir ve yemeği deneyimleyen kişiler memnun kalmayabilir. Bu bakımdan her yemek şirketi mutlaka menü planlaması yapmalı ve oluşturulan listeyi hizmet alacak kişilerle paylaşarak öncesinde talep edilebilecek durumlara karşın hazırlıklı olmalıdır. Avrasya Kurumsal da sektörde deneyimli yemek şirketi olduğundan uzun yıllar menü planlama konusunda birçok deneyim sahibi olmuş ve farklı portföylere sahip müşterileri için menü içeriği oluşturmuştur. Oluşturulan bu menü içeriğe göre de yemekler hazırlanıp hizmetin kapsamına göre sunulmuştur.
Menü planı tüm yemek hizmet türlerinde önemlidir. Yemeğin lezzeti kadar konsepte uygun olması, hangi yemeklerin nelerle bir araya geleceği özenli bir şekilde planlanmalıdır. Bunun için de yetkin kişilerin süreçte rol alması gerekir. Avrasya Kurumsal yemek firması da bu bilinçle bünyesinde çalıştırdığı şefleri ve gıda mühendislerinin entegreli çalışmasıyla menü planı oluşturur. Menü planı oluşturan kişilerin mutlaka deneyimli olması, müşteri portföyünü dikkatli biçimde incelemesi, konsepti iyi bir biçimde anlaması gerekir. Böylece doğru ve müşterinin istediği menüyü ortaya çıkarabilir.
Avrasya catering firması da dahil tüm yemek hizmeti veren yemek firmalarında menü planı önemli bir alana sahiptir. Hizmetin geneli yemeklerin hazırlanması ve sunulması olduğundan ne tür yemeklerin yapılacağı ve bunun zaman içerisine yayılması önem arz eder. Bu bakımdan süreç titizlikle yürütülür. Hem mevsime uygun malzemelerin kullanılıp yapılacağı hem de hizmetin konseptine uyacak biçimde menü listesi oluşturulmalıdır.
Menü planı oluşturmak kadar süreç içerisinde gerekli donanımların ya da malzemelerin temin edilmesi de önemlidir. Mevsimsel yemeklere de yer verilerek sağlıklı ve dengeli beslenmek mümkündür. Bu bakımdan gelişigüzel yemek listesi çıkarmamak aksine planlı bir şekilde oluşturup bu plan doğrultusunda yemekler hazırlamak gerekir. Avrasya Kurumsal yemek firması da hangi hizmet türünü sunuyor olursa olsun daima menü içeriğini dikkatli bir şekilde planlar ve plana uygun hizmetini sürdürür.