Avrasya catering, satın alma esnasında uygulanan
‘’katı kalite tutumu‘’ hizmet esnasında ‘’esnek sunum kabiliyeti’’ haline
dönüşür. İster yerinde üretim ister merkezde üretim yolu ile olsun, Avrasya
Gıda hizmet verdiği firmaların ‘’kurumsal yapısını‘’ göz önüne alarak hareket
etmektedir. Avrasya Catering; kalite ve hijyen konusundaki katı kurallarla,
çalışan personele uygun kalori uygulaması, özel menüler, kurumlara göre değişen
üretim anlayışı ile esneklik kazanır. Bu esneklik, nesiller boyu gelen
özelliktir. Avrasya Kurumsal, hizmet verdiği kurumun yapısına göre en doğru
stratejilerle en uygun hizmeti vermektedir.
Sağlık: Avrasya, her şeyden önce sağlıklı yaşamı
düşünür ve insan sağlığı için çalışır. Avrasya, her ürünü hijyenik koşullarda
üretir ve kullandığı hiçbir ürün insan sağlığını etkileyebilecek katkı maddesi
içermez. Avrasya sağlık odaklı üretim anlayışı ile hijyenik ortamlarda Anadolu
kültürünün kepçe yemeklerini üretir ve müşterilerine en iyisini sunar.
Lezzet: Avrasya, herkes tarafından büyük mutlulukla
paylaşılacak, doyumsuz Türk mutfağına özgü Anadolu lezzetinde ürünleri sunmaya
devam etmektedir. Avrasya; yeniliklere açık, geniş vizyona sahip girişimci
kimliği sahip bir catering şirketidir. Yemeklerini tüm müşterilerine aynı
standarta sahip olacak şekilde sunmak için kontrol altında tutabilmek adına
haftalık ekipman kontrolleri yapar. Avrasya, yemek üretiminde daima piyasanın
tanınmış ve kaliteli ürünlerini kullanır çünkü; “Hedef doyurmak değil beslenmektir!”