Toplu Yemek Üretimi

 Toplu Yemek Üretimi

Avrasya Kurumsal, üye ağı toplu yemek üretiminde teknolojinin sağladığı tüm imkânları kullanıp müşterilerine kaliteli ve sağlıklı yemek olanakları sunması ile toplu yemek alanında orta ölçekli ve büyük ölçekli şirketlere özel menü ve yemek seçenekleri sunarak üretimden servise kadar son tüketiciye hizmet vermektedir. Eğer bir network sisteminiz var ise bu doğrultuda bütün lokasyonlarınıza tek bir Yemek şirketinden hizmet almak isterseniz Kaliteli Catering Firması avrasya kurumsal üye ağı ile sizin bu talebinize anında cevap verebilecek kapasiteye sahiptir. Diğer detaylar için lütfen çağrı merkezimiz ile iletişim kurunuz.


TOPLU YEMEK ÜRETİMİ 
Bu üretim biçimi yemek firmalarının daha özgün hareket etme anlayışına sahip lider manevra kabiliyeti yüksek bir ruh kazanmasına sebep olur Toplu yemekler daha çok okul hastane kamu kurumları ve kobilere özel olarak yapılmıştır. Bu sürecin yöneticisi olan avrasya catering lider toplu yemek firmasıdır. Yemek Hizmetleri konusunda web sitesinden tüketicilere güncellenen bloklarıyla ve bültenleriyle maksimum faydayı sağlamaya çalışmaktadır. Catering yemek ve toplu yemek ortalama eş anlamlı kelimelerdir. İstanbulun lider firması avrasya kurumsal yemek toplu yemek üretimi faliyetlerine tam 22 yıldır. Esaslı bir şekilde devam etmektedir. Bu süreç irili ufaklı refaranslarıyla günümüze kadar gelmiştir. Perakende referanslarının bile tabela değeri çok yüksektir. 
Network toplu yemek 
Geniş üye ağı ile zincir markaları tek sözleşme ve tek marka altında tek bir çatıda toplayan avrasya kurusal gıda sizleri mutfaklarında yerinde denemetime beklemektedir.
Toplu yemek üretime minimal tutulmuş yemek tarifleri  aşağıdaki gibidir

Zeytinyağlı Közlemiş İmambayıldı

5 adet patlıcan, 3 adet orta boy kuru soğan, 4 diş sarımsak, 3 adet yeşil biber, 2 tatlı kaşığı domates salçası, 2 adet domates, tuz, şeker, çiçek yağı, az su


YAPILIŞI

Patlıcanları dış kabukları yumuşatıp kolay soyulabilecek hale gelinceye kadar közlüyoruz. Kabuklarını soyuyoruz. Ortada ikiye bölüp, fırın kabına alın. Karın kısmını açıp kaşık ile açıp soğan harcı doldurun. İkinci aşamada soğanları piyaz olarak doğruyoruz. Tencereye çiçek yağı koyup soğan ve sarımsağı kavuruyoruz. Üstüne ortada ikiye ayrılmış yeşil biberleri ekliyoruz. Biraz kavuruyoruz. İçine domates ve salça koyup su koyuyoruz. Şeker ve tuzu da ilave edip tencerenin kapağını kapatıp pişirin. Tel süzgecin içine alıp süzüyoruz ancak süzgecin altına bir kap koyuyoruz çünkü süzülen sosu sonra tekrar kullanıyoruz. Üstüne ince kıyılmış maydanoz ilave edip karıştırıyoruz. Diğer tarafta patlıcanların içine biraz şeker ve tuz serpiyoruz. Yaptığımız harcı patlıcanların içine doldurun. Bunların üstüne domates ve yeşil biber koyuyoruz. Daha sonra önceden ayırdığımız sosu patlıcanların üstüne döküyoruz. 170 derecelik fırında domates ve biberler kızarınca fırından alıyoruz. Servis tabağına alıp üstüne sosundan ilave ediyoruz.


Domates Dolması

6 adet domates, 2 adet kuru soğan, 3 çorba kaşığı pirinç, 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık, 1 tutam maydanoz, 1 tutam dereotu, 1 tutam nane, tuz, karabiber, zeytinyağı, su, 1 kaşık toz şeker


YAPILIŞI

Domatesleri yıkayıp kesiyoruz. İçine az miktarda şeker ve tuz serpiyoruz.

İç  Harcı: Kuru soğanı doğruyoruz. Tencereye zeytinyağı ilave ediyoruz. Dolmalık fıstıkları kavuruyoruz. Üstüne kuru soğanı koyuyoruz, kavuruyoruz. Tuzlu ve ılık suda ıslatılmış pirinçleri yıkayıp süzüyoruz. Kavurulmuş soğanın üstüne koyup, kavuruyoruz. Şeker, tuz az miktarda sıcak su koyup, kısık ateşte suyunu çekmesini bekliyoruz. Piştikten sonra dinlendiriyoruz. Diğer tarafta dereotu, maydanoz ve nane doğrayıp domateslerin içine dolduruyoruz. Kestiğimiz kapakları üstüne kapatıyoruz. Tencerenin altına kuru soğanları diziyoruz. Üstüne dolmaları diziyoruz. Yağ, tuz, şeker ve su ekliyoruz. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte pişiriyoruz.





SANDAL KÖFTE

300 gr kıyma,1 tane kuru soğan, 1 tane yumurta, 2 kaşık galeta unu, 1 tutam maydanoz, kimyon, tuz, karabiber

İç Harcı: 10 tane mantar, 2 adet domates, 2 adet sivri biber, 1 tane kuru soğan, 3 diş sarımsak, 1 kaşık salça, tuz, kekik, karabiber, 1 tutam maydanoz, kaşar


YAPILIŞI

Yumurta, galeta unu, bir tutam maydanoz, karabiber, kekik ve tuz ekleyip karıştırın. Bir yumurta büyüklüğünde kıyma koparıp yuvarlıyoruz ve gondol şekli veriyoruz. Fırın kabının içine diziyoruz. 160 derece yarı pişmiş kıvama gelene kadar kızartıyoruz. Mantarları, sarımsağı ve kuru soğanı doğruyoruz. Yeteri kadar tuz ilave edip karıştırıyoruz. Üstüne sivri biberleri ilave edip kavuruyoruz. Sonra domates ekliyoruz. Salçasını, biberini ve suyunu ekleyip kaynatıyoruz. Harcımızı süzdürüp içine maydanoz ekliyoruz. Harcı köftenin içine dolduruyoruz. Üstüne mantar suyunu koyuyoruz. Onunda üstüne rendelenmiş kaşar koyup 160 derecede pişiriyoruz. Servis tabağına alıyoruz.